Ενημερώθηκε και αποφασίζει η UEFA για το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές – Επικοινώνησε με Μπένετ και Διαμαντόπουλο ο Ροσέτι

Ενημερώθηκε και αποφασίζει η UEFA για το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές – Επικοινώνησε με Μπένετ και Διαμαντόπουλο ο Ροσέτι

Ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι ενημερώθηκε πλήρως για το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης και για την ακατανόητη αλλαγή τους και έρχονται... εξελίξεις, αλλά και απόφαση από την ομοσπονδία.

Η UEFA ανέλαβε δράση για το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, που πριν από λίγες μέρες αποφασίστηκε να αλλαχθούν από την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ για να σφυρίξει ο Αριστείδης Διαμαντόπουλος στην «Opap Arena».

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημερώθηκε πλήρως για όσα συνέβησαν από τον επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι, ο οποίος ήταν αυτός που ερεύνησε το ζήτημα και επικοινώνησε με τους αρμόδιους, αλλά και όσους ενεπλάκησαν στο συμβάν, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο αρχιδιαιτητής της UEFA άκουσε την εκδοχή του Πολωνού ρέφερι, Πάβελ Ρατσκόφσκι που αρχικά είχε οριστεί από την ΚΕΔ και εν συνεχεία είχε επαφές και με τον Μπένετ, αλλά και με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με όσα ξεστόμισε και ο Σταύρος Μάνταλος ήταν αυτός που παρέλαβε τους Πολωνούς διαιτητές από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ροσέτι διενέργησε όλες τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει ώστε να σχηματίσει άποψη για όσα λέγεται ότι έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά την διάρκεια της πτήσης από Βαρσοβία για Αθήνα, αλλά και στον χώρο του αεροδρομίου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η UEFA αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέμα με μυστικότητα και δεν σκοπεύει να προβεί σε ανακοινώσεις, ενώ η πολωνική ομάδα φαίνεται ότι έχει την υποστήριξη της ομοσπονδίας της χώρας και του Πολωνού αρχιδιαιτητή, Τόμας Μικούλσκι, ενώ ο Ρατσκόφσκι σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Εφόσον ο Πολωνός ρέφερι και οι βοηθοί του δικαιωθούν τότε θα μπορεί να διευθύνει αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, κάτι που θεωρεί δεδομένο και ο ίδιος. Από την άλλη, σε περίπτωση που η συμπεριφορά του Ρατσκόφσκι ήταν αντιεπαγγελματική, τότε η UEFA θα προχωρήσει σε ενέργειες που θα έχουν να κάνουν με ορισμούς σε ματς των διοργανώσεων της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ