Οι 100… άσφαιρες μέρες του Ολιβέιρα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Λουτσέσκου

Οι 100… άσφαιρες μέρες του Ολιβέιρα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Λουτσέσκου

Με τον Νάρεϊ στα πιτς, ο Νέλσον Ολιβέιρα καλείται να βγει μπροστά.

Παγωμάρα επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Το σοκ με τον Νάρεϊ είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο, με τον Γερμανό επιθετικό να μένει στα πιτς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Το πρόβλημα στο αναπνευστικό θέτει νοκ άουτ τον Κάλεντ Νάρεϊ από τις επικείμενες μάχες των «ασπρόμαυρων» στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και δημιουργεί έναν έξτρα… πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 28χρονος άσος είχε… κουμπώσει ιδανικά στο παιχνίδι και τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού και άπαντες αντιλαμβάνονται πως η απώλεια είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε δυο φορές φέτος – Ας το ξανακάνει την Κυριακή

Με τον Γερμανό εκτός, αυτός που καλείται να μπει στα…. παπούτσια του είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αρχής γενομένης στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο πως το βάρος του σκοραρίσματος θα πέσει στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Σε αυτόν στρέφεται ο Λουτσέσκου για την ασπρόμαυρη γραμμή κρούσης. Μόνο που τα τελευταία στατιστικά του Ολιβέιρα, δεν επιφέρουν κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα σε ματς πρωταθλήματος ο Ολιβέιρα; Στις 7 Ιανουαρίου και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 και ο Πορτογάλος είχε ανοίξει το σκορ από ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ.

Εκτοτε και από το ματς στο ΔΑΚ της Λαμίας, ο Ολιβέιρα δεν έχει καταφέρει να συνδεθεί και πάλι με το πλεκτό. Αγωνίστηκε σε 7 αγώνες της regular season της Super League και σε 4 αναμετρήσεις των playoffs, με το κοντέρ να «γράφει» μόλις μια ασίστ.

Είναι ένα πρόβλημα αυτό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς, σε μια κρίσιμη καμπή για τον ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα μοιάζει ντεφορμέ. Τα ματς που έρχονται είναι κρίσιμα για τους ασπρόμαυρους και ο 31χρονος επιθετικός δείχνει έξω από τα νερά του. Μένει να φανεί, αν θα καταφέρει ο Ρουμάνος κόουτς, να βρει λύση σε αυτόν τον ιδιαίτερο γρίφο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ