Αραούχο: Σήμερα περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο επιθετικός της ΑΕΚ

Αραούχο: Σήμερα περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο επιθετικός της ΑΕΚ

Ο «Τσίνο» αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα στη Μαδρίτη για το πρόβλημα με το μηνίσκο που έχει.

Αναμφίβολα ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι μία μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στη Μαδρίτη προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα που έχει με τον μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο. Μάλιστα την επέμβαση θα αναλάβει γιατρός που στο παρελθόν έχει ξανά ασχοληθεί με την περίπτωση του επιθετικού της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η δουλειά στην τακτική και αυτό που ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του

Ο Αραούχο φέτος μετράει με την ΑΕΚ 9 ασίστ και 7 τέρματα και μέχρις στιγμής ήταν κομβικός για τον Ματίας Αλμέιδα αφού πέραν των άλλων ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής που πλέον όμως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, και δε θα βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αντικαταστάτης του πάντως όπως όλα δείχνουν θα είναι μάλλον ο Στίβεν Τσούμπερ που τελευταία αρχίζει και ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Ο Ελβετός λογικά θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Αραούχο στον κρίσιμο αγώνα των Play-Offs κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή (21:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ