Ο Χάμες τα έκανε… σαλάτα στην Ελλάδα και τώρα πουλάει 25 ευρώ την «χωριάτικη»

Ο Χάμες τα έκανε… σαλάτα στην Ελλάδα και τώρα πουλάει 25 ευρώ την «χωριάτικη»

Ο Χάμες Ροντρίγκες ανακοίνωσε πως άνοιξε νέο εστιατόριο στην Μπογκοτά της Κολομβίας και σερβίρει μεταξύ άλλων ελληνική σαλάτα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πριν από μερικές μέρες και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όμως παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς πέραν του ποδοσφαίρου.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έχει ανοίξει διάφορες επιχειρήσεις κυρίως εστίασης, όπως αλυσίδα καταστημάτων καφέ και διάφορα εστιατόρια στην πατρίδα του και ασχολείται πολύ ενεργά και στους δύο αυτούς τομείς.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες και λίγο μετά το «αντίο» του στον Ολυμπιακό, μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα, ανακοίνωσε πως άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στη χώρα του και συγκεκριμένα στην πόλη της Μπογκοτά, συνεχίζοντας την αλυσίδα που περιέχει μαγαζί στη Μαδρίτη και τα επόμενα θα ανοίξουν σε Μαρμπέγια και Μαϊάμι.

Το μαγαζί έχει όνομα «Arrogante», δηλαδή «αλαζόνας» και στο μενού υπάρχουν αρκετά πιάτα μεταξύ των οποίων και η ελληνική σαλάτα. Ο Χάμες έχει βάλει στο μενού του τη χωριάτικη, δείγμα του ότι πήρε κάτι… φεύγοντας από τη χώρα μας, με τη συγκεκριμένη σαλάτα να στοιχίζει σε όποιον την παραγγείλει 25 ευρώ!

Παράλληλα, στο μενού έχει μεγάλη ποικιλία κρασιών, κοκτέιλ, σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, επιδόρπια, ορεκτικά, μεταξύ άλλων. Οι τιμές στο εστιατόριο στη Μαδρίτη, πάντως, κυμαίνονται από 10 ευρώ (49.000 πέσος) έως 45 ευρώ (221.000 πέσος).

Το μενού στο μαγαζί του Χάμες Ροντρίγκες:

Φαγητό:
– Ραβιόλια Boletus: 27 ευρώ
– Καρπάτσιο με κόκκινες γαρίδες: 33 ευρώ
– Ελληνική σαλάτα: 25 ευρώ
– Ριζότο κολοκύθας: 22 ευρώ
– Πίτσα μαργαρίτα: 18 ευρώ
– Τιραμισού arrogante: 10 ευρώ

Κοκτέιλ
– Balsamic Negroni: 14 ευρώ
– Mojito: 14 ευρώ
– Martini: 14 ευρώ
Κρασιά και αφρώδης οίνος:
Lous Roederer Collection: 155 ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ