Απόλλωνας : Χωρίς Κούρο και Ναδάλες στην Τρίπολη

Απόλλωνας : Χωρίς Κούρο και Ναδάλες στην Τρίπολη

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά την σαββατιάτικη προπόνηση. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ναδάλες και ο Κούρος, καθώς ο τελευταίος ταλαιπωρείται από κρίση σκωληκοειδίτιδας. Η αποστολή του Απόλλωνα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες […]

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά την σαββατιάτικη προπόνηση. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ναδάλες και ο Κούρος, καθώς ο τελευταίος ταλαιπωρείται από κρίση σκωληκοειδίτιδας.

Η αποστολή του Απόλλωνα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες είναι η εξής: Χουάντερσον, Τσόβιτς, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Κοντοέ, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Καλλέργη.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, την παραμονή δηλαδή στην σούπερ λίγκα, την περασμένη Κυριακή όταν πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0. Το ματς όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες «καίγονται» για τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ