Γιόνσον: «Στόχος η Ευρώπη, όνειρο μου η Εθνική ομάδα»

Γιόνσον: «Στόχος η Ευρώπη, όνειρο μου η Εθνική ομάδα»

Ο Γενς Γιόνσον σε δηλώσεις του ανέφερε πως στόχος του είναι μέσω της ΑΕΚ να παίξει πάση θυσία στην Ευρώπη του χρόνου, για να διεκδικήσει κλήση στην εθνική Δανίας.

Ο Γενς Γιόνσον ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή στην ΑΕΚ από την ισπανική Κάντιθ το περασμένο καλοκαίρι και γρήγορα βρήκε σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Ματίας Αλμέιδα στο κέντρο. Στα 30 του αποτελεί μια αξιόπιστη λύση κυρίως αμυντικά αλλά και στην πίεση που ασκεί η ομάδα της Ένωσης ακόμα και στα όρια της περιοχής του αντιπάλου.

Έχει ήδη 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ετοιμάζεται να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους με την ομάδα του, μπαίνοντας με φιλοδοξίες στην τελική ευθεία της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η «χρυσή» λίστα του Ραζνάτοβιτς στα χέρια του Αταμάν

Φιλοδοξία έχει και ατομικά σαν ποδοσφαιριστής ο Γιόνσον, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε μέσο της χώρας του, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην εθνική ομάδα της Δανίας, με την τελευταία του από τις 5 συμμετοχές να πηγαίνει πίσω στις 15/11/2021 και το ματς κόντρα στη Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο 30χρονος Δανός χαφ, μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα Tipsbladet και ανέφερε τα εξής:

«Ήξερα και εγώ όταν μετακόμιζα στην Ελλάδα ότι δεν θα είμαι μπροστά στις επιλογές της Εθνικής, είχα μιλήσει και με τον προπονητή μου γι’ αυτό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα σκαλοπάτι κάτω σε σύγκριση με τη La Liga. Αν πρόκειται να βοηθήσει κάτι την περίπτωσή μου είναι να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να είμαστε είτε στο Champions League είτε στο Europa League.

Φυσικά, ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Δουλεύω επίσης πάνω σε αυτό κάθε μέρα, αλλά έχοντας πει αυτό, τρέφω επίσης μεγάλο σεβασμό για όσους παίζουν στη Serie A, την Premier League και την Bundesliga. Είναι αναμφισβήτητα καλύτερα πρωταθλήματα, οπότε είναι φυσικό. Τουλάχιστον ξέρω ότι με παρακολουθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ