Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Ποιους άφησε εκτός ο Ανιγκό

Οι επιλογές του Γάλλου προπονητή για το αυριανό παιχνίδι με την Ενωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (23/4, 21:00).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (23/4, 21:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζοσέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ενωση. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουτούτσι, όπως επίσης και ο τραυματίας Κανός.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες και η χωριάτικη σαλάτα 

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το βράδυ της Κυριακής (23/4, 21:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/4), με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέρηση στο Φάληρο.

Οι επιλογές του είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από