Εξελίξεις με τον Χάμες Ροντρίγκες (pic)

Εξελίξεις με τον Χάμες Ροντρίγκες (pic)

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Μποταφόγκο κινείται για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Χάμες Ροντρίγκες, με τους Βραζιλιάνους να βάζουν την Μποταφόγκο στο κόλπο για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δημοσιογράφοι Πίπε Σιέρα και Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η βραζιλιάνικη ομάδα έχει κάνει κίνηση για την προσθήκη του πρώην άσου του Ολυμπιακού, με την πρόταση της Μποταφόγκο να αφορά συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Την υπόθεση μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, έχει αναλάβει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο, ο οποίος σε δηλώσεις που είχε κάνει στη «χώρα του καφέ», είχε εκφράσει την επιθυμία του η ομάδα του να ενισχυθεί με παίκτες όπως ο Χάμες.

Ο ισχυρός άνδρας της βραζιλιάνικης ομάδας βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ατζέντη του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά πριν από λίγες εβδομάδες, έχοντας καταγράψει με την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά 24 συμμετοχές με πέντε γκολ και έξι ασίστ σε περισσότερα από 1.500 αγωνιστικά λεπτά.

«Το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για τον Χάμες Ροντρίγκες είναι πραγματικό και μάλιστα έχει ήδη κατατεθεί προσφορά στον Κολομβιανό. Η πρόταση είναι για συμβόλαιο ενός έτους. Από τον Ιούλιο του 2023 έως τον Ιούνιο του 2024. Τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζον Τέξτορ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Βραζιλιάνοι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Βραζιλιάνων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ