Έτσι πάει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Έτσι πάει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Το πλάνο του Ανιγκό για την 11αδα με την ΑΕΚ - Οι δύο υποψήφιοι για τη μια θέση που "παίζεται"

Μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου και τη νίκη με 2-1 που δεν μπόρεσε να δώσει και την πρόκριση στην, έτσι και αλλιώς, πολύ δύσκολη αποστολή που είχε ο Ολυμπιακός ο Ζοσέ Ανιγκό είχε δηλώσει πως η ομάδα του έστειλε ένα μήνυμα.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα με το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη να είναι κομβικό για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μένει γερά στο κόλπο, ειδικά αν στην Τούμπα ο ΠΑΟ ηττηθεί.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ: «Κακή επιλογή του Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σταθερότητα και το μπάτζετ της Εφές εκεί»

Ο Ανιγκό που ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την… συνταγή του Κυπέλλου, την 11αδα που έφερε στους πρωταθλητές μια καλή εμφάνιση και μια νίκη γοήτρου. Απόψε η νίκη είναι θέμα «επιβίωσης» για τους ερυθρόλευκους με τους Ανιγκό να μην έχει εκπλήξεις, όπως όλα δείχνουν.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό, αν στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μπιέλ ή ο Μασούρας. Και τους δύο τους δοκίμασε στις προπονήσεις. Ο Ισπανός είναι το φαβορί έναντι του Έλληνα άσου αλλά κανείς δεν μπορεί ακόμη με σιγουριά να δώσει απάντηση.

Στις υπόλοιπες θέσεις, οι ίδιοι με το ματς κυπέλλου με μοναδική αλλαγή τον Ροντινέι που ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε, στη θέση του Ανδρούτσου.

Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ στα άκρα, Σισέ, Μπα στο κέντρο της άμυνας, Εμβιλά, Χουάνγκ στον άξονα, Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού, Φορτούνης-Μπιέλ (ή Μασούρας) στα άκρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ