Επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ πριν το 3-1 της ΑΕΚ (vid)

Επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ πριν το 3-1 της ΑΕΚ (vid)

Ο Άμραμπατ έχει κάνει πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στον Ρέαμπτσιουκ πριν το γκολ του Μάνταλου, όμως ο Νταβίντε Μάσα και το VAR έκλεισαν τα μάτια και σε αυτή την παράβαση.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε ένα στεγνό «καθάρισμα» από τον Νταβίντε Μάσα, τον Ιταλό ρέφερι που έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να φύγει με το διπλό η Ένωση.

Ο Μάσα πέρα από το πέναλτι-μαϊμού που έδωσε με το σκορ στο 1-1 υπέρ των κιτρινόμαυρων, λίγα λεπτά αργότερα, «κλείδωσε» το τρίποντο για την Ένωση, αφού έδειξε «παίζεται» σε ένα πεντακάθαρο φάουλ του Νόρντιν Άμραμπατ στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από όπου προήλθε και το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ματς και με το σκορ στο 2-1 ο Μαροκινός εξτρέμ έχει κάνει καθαρό φάουλ στον Μολδαβό μπακ του Ολυμπιακού πάνω στη γραμμή, ο βοηθός δεν βλέπει καν την παράβαση, ενώ και ο Μάσα αφήνει το ματς, με τον Πέτρο Μάνταλο να μπαίνει στην περιοχή και να σκοράρει για το τρίτο γκολ της Ένωσης.

Το φάουλ όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι πεντακάθαρο, όμως φάνηκε σε όλο το ματς, ότι ο Ιταλός ρέφερι είχε χάσει τελείως το ματς και έβλεπε μόνο… κιτρινόμαυρα.

Δείτε τη φάση με το καθαρό φάουλ του Άμραμπατ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ