Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ίνγκασον

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα θα χάσει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα, περίπου 10 ημερών.

Μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο κορυφαίος του στόπερ την φετινή σεζόν, Ίνγκι Ίνγκασον αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα, που τον αφήνει εκτός για τα παιχνίδια με τον Άρη στην «Τούμπα» και τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Η αρχική πρόβλεψη για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό ήταν θλάση, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», με τον Ίνγκασον να την αποφεύγει, όμως δεν γλίτωσε εντελώς τη ζημιά, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ένα οίδημα στη γάμπα, που σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης το επόμενο 10ήμερο.

Διαβάστε επίσης: Εδωσε το σύνθημα ο Ολυμπιακός: «Το κεφάλι ψηλά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε»

Αυτή η απώλεια έρχεται για τον «Δικέφαλο του Βορρά», στο χειρότερο δυνατό σημείο μέσα στη σεζόν, αφού σε 15 μέρες το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ έχει να αγωνιστεί και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Στόχος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι ο Ίνγκασον να είναι στο 100% για τον τελικό… όποτε αυτός γίνει. Σε συνδυασμό με την τιμωρία του Γιάννη Κάργα, για το εγκληματικό μαρκάρισμα και την αποβολή στην έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ, που τον έχει οδηγήσει σε προπονήσεις στον ΠΑΟΚ Β’, οι εναπομείναντες στόπερ για τα κρίσιμα παιχνίδια που μένουν στα playoffs της Super League είναι οι αριστεροπόδαροι Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ