Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Μορέιρα ο λυτρωτής

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Μορέιρα ο λυτρωτής

Χάρη σε ένα γκολ του Μορέιρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με σπουδαίο διπλό από τη Νίκαια επί του Ιωνικού και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή. Σε δεινή θέση οι γηπεδούχοι.

Οι οπαδοί του Ιωνικού γέμισαν σχεδόν το γήπεδο της Νεάπολης θέλοντας να ωθήσουν την ομάδα τους σε μία μεγάλη νίκη, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που πανηγύρισε στο φινάλε. Χάρη σε ένα γκολ του Μορέιρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ηπειρώτες έφυγαν με σπουδαίο διπλό από τη Νίκαια για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ και εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραμένουν στην προτελευταία θέση και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ο Ιωνικός είχε μεν την πρωτοβουλία, αλλά δεν βρήκε τις μεγάλες φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρεις κεφαλιές, στο 6′ του Σεμπά, στο 15′ του Μάντζη και στο 25′ του Τσιγκρίνσκι, ενώ ο ΠΑΣ είχε μία ευκαιρία με τον Παμλίδη στο 38′. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Σεμπά το οποίο απέκρουσε ο Τσιντώτας.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντικαταστάθηκε μάλιστα στο 50′ με πρόβλημα και στη θέση του πέρασε ο Αθανασίου. Το ματς ήταν νευρικό και στο 64′ ήρθε το γκολ για τον ΠΑΣ όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Χουτεσιώτη ο Μορέιρα με το ριμπάουντ από κοντά έκανε το 0-1 «παγώνοντας» το γήπεδο.

Στο 67′ ο Αθανασίου έσωσε την ομάδα του σε τρομερό σουτ του Κάνιας και στο 84′ ο Τζίμας σκόραρε για το 0-2, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μορέιρα. Τελευταία αξιόλογη στιγμή στο ματς, ήταν μία σέντρα-σουτ του Ρομαό στο 87′ η οποία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του Ιωνικού πάλεψαν μέχρι το φινάλε για τον βαθμό, αλλά δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αθανασίου.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Σεμπά (76′ Μάνος), Γούλερι (60′ Ελευθεριάδης), Μασάς (71′ Λοβέρα), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας (49′ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μορέιρα (88′ Ροσέρο), Τζίμας, Τζίνο, Παμλίδης, Λιάσος, Μπάλαν (99′ Κόντε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ