Ολυμπιακός: Χωρίς Πασχαλάκη κόντρα στον Βόλο (pic)

Ολυμπιακός: Χωρίς Πασχαλάκη κόντρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Ανιγκό για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο (30/4, 20:00).

Χωρίς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (30/4, 20:00) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Τη θέση του έμπειρου τερματοφύλακα πήρε ο 23χρονος, Δημήτρης Νίκας, ο οποίος φέτος είχε μία συμμετοχή με τη β’ ομάδα. Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, στο παιχνίδι με τον Βόλο θα ξεκινήσει βασικός ο Τζολάκης. Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε επίσης ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (30/4, 20:00) εναντίον του Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.


Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ