Πετράκης: «Μεγάλη στεναχώρια να χάσουμε έτσι τι νίκη, δεν ξέρω τι να πω»

Πετράκης: «Μεγάλη στεναχώρια να χάσουμε έτσι τι νίκη, δεν ξέρω τι να πω»

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε τα συναισθήματα του μετά την ισοπαλία του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο και τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους παίκτες του να προηγούνται 2-0 επί του Παναιτωλικού στο ημίχρονο, μέσα στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι όμως με αντεπίθεση διαρκείας αρχικά μείωσαν και τελικά πήραν χρυσό βαθμό της ισοπαλίας με πέναλτι στο… 15ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2).

Έτσι ο Λεβαδειακός είδε μια χρυσή ευκαιρία για να πάρει ανάσα βαθμολογική στη μάχη του υποβιβασμού να χάνεται και ο κόουτς Πετράκης μετά το ματς δήλωσε σχετικά στην κάμερα της Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι τρεις προηγούμενες μάχες δείχνουν που… βαδίζουν (vids)

«Είναι μεγάλη στεναχώρια όταν φέρνουμε το παιχνίδι σε αυτό το σημείο και το χάνουμε πέρα από τις καθυστερήσεις. Αυτό έχει συμβεί άλλες δύο φορές. Δεν ξέρω τι άλλο να πω στη δεδομένη χρονική στιγμή, πάλεψε και ο Παναιτωλικός για το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και άλλο γκολ, στο δεύτερο μας πίεσαν έχοντας ευκαιρίες. Πλέον θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια για να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ