Ο Ιωνικός ευχαρίστησε τον κόσμο του για το βροντερό «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ο Ιωνικός ευχαρίστησε τον κόσμο του για το βροντερό «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Η ΠΑΕ από τη Νίκαια με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους 4500 περίπου φίλους της που έδωσαν βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση με τα Γιάννενα.

Ο Ιωνικός μπορεί να ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στη Νίκαια για την 5η αγωνιστική των Play-Out της Super League και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, ωστόσο οι φίλοι του έδωσαν βροντερό παρών στον αγώνα των Νικαιωτών, με την οικογένεια Τσιριγώτη να τους εκθειάζει για την παρουσία τους με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος η σεζόν για Τσιντώτα

Το μήνυμα λοιπόν της ΠΑΕ από τη Νίκαια αναφέρει τα εξής: 

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας μας για τη συγκλονιστική του παρουσία στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότεροι από 4500 χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι μας, με τις κερκίδες να γεμίζουν ασφυκτικά.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε να ανοίγουν όλες οι θύρες του γηπέδου μας λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπήρξε. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε βροντερό παρών.

Οι οπαδοί μας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία θαύμασε όλη η Ελλάδα και έκαναν το γήπεδο της Νεάπολης την έδρα που φοβάται ο κάθε αντίπαλος.
Έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα, με χιλιάδες οπαδούς και μια έδρα που πρέπει κανείς να ματώσει για να περάσει από αυτή. Και πως ο κόσμος θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα αποτελέσματα, γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!

Ένα ευχαριστώ προς όλους σας είναι πραγματικά λίγο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ