ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος η σεζόν για Τσιντώτα

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος η σεζόν για Τσιντώτα

Τα Γιάννενα μπορεί χθες να πήραν μια σπουδαία νίκη μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού, αλλά είδαν τον Παναγιώτη Τσιντώτα να παθαίνει θλάση και να... ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού μέσα στη Νίκαια με 1-0 για την 5η αγωνιστική των Play-Out της Super League και επί της ουσίας έσωσε την παρτίδα στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Έναν… αιώνα πριν, η τελευταία φορά που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «κονταροχτυπήθηκαν» για τον τίτλο! (vids)

Βέβαια η νίκη του «Άγιαξ της Ηπείρου σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, και έγινε αλλαγή στο 49ο.

Τελικά ο πορτιέρο των Ηπειρωτών έχει υποστεί θλάση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, δηλαδή τα δυο επόμενα παιχνίδια των Ιωαννίνων κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης εντός και Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Αυτό σημαίνει πως ο Αθανασίου θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΣ στα δυο ματς που έρχονται, με τον Τσιντώτα ωστόσο να έχει βοηθήσει σημαντικά από τον Γενάρη όταν και πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στα Γιάννενα, με 15 συμμετοχές και τρεις αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ