Βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Ρότα!

Βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Ρότα!

Καλά νέα για τον μπακ της ΑΕΚ ο οποιός βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρος Ρότα ήταν από τους άτυχους του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο χθες για τα Play-Offs της Super League. Ο δεξιός μπακ μετά από χτύπημα του Μπερνάρντ σε μια διεκδίκηση μπάλας, έπεσε στο έδαφος και μάλιστα για λίγο έχασε και τις αισθήσεις του ενώ είχε ματώσει.

Διαβάστε επίσης: Λεσόρτ: Αποφάσισε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του!

Τη θέση του πήρε ο Πινέδα (νωρίς νωρίς μάλιστα στην αναμέτρηση), με τον ίδιο να διακομίζεται στο νοσοκομείο όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις ενώ έμεινε εκεί όλο το βράδυ.

Σήμερα τελικώς ο μπακ της Ένωσης βγήκε από το νοσοκομείο, είναι καλά πλέον στην υγεία του ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν θα είναι στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή στην επόμενη αγωνιστική των Play-Offs που είναι την προσεχή Τετάρτη, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Η κατάσταση του νεαρού θα επανεκτιμηθεί και ύστερα θα αποφασισθεί αν μπορεί ή όχι, να μπει στην αποστολή της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως και με τραυματία τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, η Ένωση δεν έχει άλλο διαθέσιμο καθαρό μπακ αυτή τη στιγμή οπότε κάποια αλχημεία θα πρέπει να γίνει από τον Αργεντινό τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ