Παναιτωλικός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπακάκης! (vid)

Παναιτωλικός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπακάκης! (vid)

Ο δεξιός μπακ της ομάδας του Αγρινίου που υπέστει ρήξη χιαστού πριν από 5 μήνες, πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ξανά εδώ, ξανά δυνατός ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού (που ήταν ενεργό μέλος της ΑΕΚ όταν αυτή είχε πάρει πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18), πέντε μήνες νωρίτερα ήταν πολύ άτυχος, αφού σε φιλική αναμέτρηση των Αγρινιωτών είχε υποστεί ρήξη χιαστού, αλλά όπως όλα δείχνουν αφήνει πλέον πίσω τον τραυματισμό του, και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Κούρτιτς – Θεραπεία για Τάισον και Αουγκούστο

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναιτωλικός δημοσίευσε ένα βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον δεξιό μπακ να πατάει χορτάρι και να ξεκινάει προπονήσεις και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τον καλοσωρίσει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μπακάκης αν δεν τραυματιζόταν θα ήταν εκ των βασικών της ομάδας του Αγρινίου ωστόσο λόγω του χιαστού, έπαιξε σε μόλις 6 ματς για αυτήν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ρήξη χιαστού είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο και χρειάζεται χρόνος για τον οποιονδήποτε αθλητή να επανέλθει στη δράση. Ο Μπακάκης πάντως, αφήνει πίσω του τα προβλήματα και είναι εδώ ενεργός πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ