Το απίθανο στατιστικό της ΑΕΚ στα πλέι οφ (vids)

Το απίθανο στατιστικό της ΑΕΚ στα πλέι οφ (vids)

Τι κατάφερε η ΑΕΚ μένοντας αήττητη (και) στην έδρα του Παναθηναϊκού...

Αν κάποια ομάδα έπαιξε για τη νίκη στη Λεωφόρο και άξιζε να την πάρει, αυτή ήταν η ΑΕΚ. Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η Ένωση δεν πτοήθηκε και ήταν κυρίαρχη για τουλάχιστον 70 λεπτά. Της έλειψε όμως το γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 και να μην έχει πλέον την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στον τίτλο.

Η «μάχη» για το πρωτάθλημα φυσικά δεν σταματά εδώ και αναμένεται να κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Στη Λεωφόρο όμως τελείωσαν για φέτος τα εκτός έδρας ντέρμπι για την Ένωση και έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο νέος προπονητής και οι προτάσεις για Κρέσπο και Πεϊσότο

Σε τι αφορά αυτό; Με τη χθεσινή ισοπαλία, η ΑΕΚ έμεινε για δεύτερη σερί σεζόν αήττητη σε εκτός έδρας ντέρμπι στα πλέι οφ. Κι αν για φέτος η είδηση είναι μάλλον το ότι δεν νίκησε τον Παναθηναϊκό βάσει εμφάνισης, με βάση την εικόνα και την τραγική πορεία που είχε πέρσι, η είδηση ήταν ότι είχε καταφέρει να μην χάσει σε κανένα παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ κόντρα στους άλλους τρεις μεγάλους.

Δεν είχε φύγει βέβαια με το διπλό από κάπου, αλλά η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε σταθεί όρθια σε Λεωφόρο, Καραϊσκάκη και Τούμπα, παίρνοντας τρεις ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Φέτος η ΑΕΚ πέτυχε δύο νίκες, με 1-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ενώ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ