Άρης: Υποψήφιος για ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο ο Ιτούρμπε

Άρης: Υποψήφιος για ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο ο Ιτούρμπε

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στο αυριανό (3/5) παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χουάν Ιτούρμπε αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη, στην αυριανή (3/5) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα πάρει, πιθανότατα, τη θέση του Ματέο Γκαρσία, που προέρχεται και από τραυματισμό, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Τόλης Τερζής θα κάνει στην απογευματινή προπόνηση τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δύσκολα, πάντως, θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα ο προπονητής του Άρη,που έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Καμαρά.

Οι Καμάτσο και Γκρέι είναι υποψήφιοι για να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση στο βασικό σχήμα και στα χαφ, διεκδικεί και ο Ντουκουρέ.

Ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή του αγώνα, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται, εκτός από τον τιμωρημένο Καμαρά και οι τραυματίες Οντουμπάζιο και Μπράμπετς, καθώς και ο μακροχρόνια απών, Μάνου Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ