Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον Χασάν που επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον Χασάν που επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Πρόωρα έληξε η θητεία του Αχμέντ Χασάν στην Αλάνιασπορ στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αιγύπτιος φορ τραυματίστηκε και η αποθεραπεία του θα πάρει αρκετές μέρες.

Ο Αχμέντ Χασάν, επιθετικός του Ολυμπιακού, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται δανεικός στην Τουρκία. Μετά την καλή πρώτη του χρονιά στην Κόνιασπορ (11 γκολ σε 33 ματς), φέτος ενδιαφέρθηκε για τον Αιγύπτιο η Αλάνιασπορ.

Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός είχε άλλη μια χρονιά με διψήφιο αριθμό γκολ, έχοντας σε 27 εμφανίσεις 10 γκολ. Τραυματίστηκε όμως στην αναμέτρηση με την Ουμρανίγεσπορ στις 28/4, με την αποθεραπεία του όπως ανέφερε ο ίδιος ο σύλλογος να απαιτεί 6 με 8 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση του Forbes στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα εκτός NBA»

Ουσιαστικά λοιπόν η σεζόν τελείωσε για τον Χασάν και η ομάδα του φρόντισε να τον αποχαιρετήσει, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο. Το ίδιο έκανε και ο ποδοσφαιριστής λέγοντας αντίο στους φιλάθλους αλλά και στα μέλη της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήρθε πιο κοντά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πλέον ο Αιγύπτιος επιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και θα ενταχθεί στην προετοιμασία του καλοκαιριού όπου και θα κριθεί από τον νέο προπονητή για το αν αξίζει ή όχι να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ