Μπριχ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Φωτιάς στο Αρης-ΑΕΚ!

Μπριχ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Φωτιάς στο Αρης-ΑΕΚ!

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι των αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στο Αρης – ΑΕΚ ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς.

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί ο Γερμανός, κατηγορίας elite, διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπόρεχ και Στέφαν Λουπ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). VAR θα είναι ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο προσεχώς διεθνής και κάποιοι που μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά…

Βοηθοί του Φωτιά θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Οσον αφορά στο Βόλος – ΠΑΟΚ, βοηθοί του Χρήστου Βεργέτη θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Τέταρτος θα είναι ο Κων/νος Κατοίκος (Αθήνων), ενώ VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και AVAR ο Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).

Μόνο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό όρισε ξένο διαιτητή ο Στιβ Μπένετ, με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή να βάζει Ελληνα τόσο στην αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ όσο και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι στο Αρης-ΑΕΚ ορίστηκε ως VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε ανάμιξη στο φιάσκο με τους Πολωνούς διαιτητές στο πρόσφατο ΑΕΚ – Αρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ