Άρης: Ο Καμαρά και οι δοκιμές ενόψει της ΑΕΚ

Άρης: Ο Καμαρά και οι δοκιμές ενόψει της ΑΕΚ

Ο Τερζής αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (7/5) εντός έδρας αγώνα, στην απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Μαυριτανού επιθετικού.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (5/5) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο(7/5) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει και τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ δεδομένη, φαντάζει η επιστροφή του Καμαρά.

Ο Μαυριτανός φορ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του κόντρα στον Βόλο και θα αντικαταστήσει τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμα, με ενδιαφέρον αναμένονται και οι αποφάσεις του προπονητή του Άρη για άλλες θέσεις στην ενδεκάδα, με δεδομένο ότι υπάρχει και κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Δύσκολα, πάντως, θα γίνουν πολλές διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα. Ο Ιτούρμπε είναι πιθανόν να επιστρέψει και να πάρει τη θέση του Ματέο Γκαρσία, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα, μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ