Άρης: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Πάλμα

Άρης: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Πάλμα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ταλαιπωρείται από εμπύρετη γαστρεντερίτιδα και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή για την αυριανή (7/5) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Χωρίς τον Λουίς Πάλμα θα παραταχθεί ο Άρης στον αυριανό (7/5) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ανέβασε πυρετό και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε επίσης: Ένα πρωτάθλημα της κακιάς ώρας

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες μέρες και φυσικά δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή για την αυριανή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να πάρει ένας εκ των Καμάτσο ή Ιτούρμπε.

Ακόμα, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Φαμπιάνο, που ακολούθησε χθες συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα. Στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν τα καταφέρει, τότε οι Ενκουλού και Πίρσμαν θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος, υποψηφιότητα για μια θέση στο βασικό σχήμα θέτει και ο Ρουπ, που είναι πιθανόν να πάρει τη θέση του Νταμπό και μαζί με τους Ετέμπο και Νταρίντα, να είναι η τριάδα στα χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ