Άρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο

Άρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα και η συμμετοχή του στην κυριακάτικη (7/5) αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.

Ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (7/5) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν καταφέρει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Ενκουλού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Πέμπτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν απογευματινή και έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. (07/05, 20:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ).
Ο Φαμπιάνο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε ατομικό.
Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ