Πόκερ ΑΕΚ-Αστέρα για τον Πασαλίδη

Πόκερ ΑΕΚ-Αστέρα για τον Πασαλίδη

Τα έχουν βρει στα λεφτά (400.000 ευρώ) όχι όμως και στα έμψυχα «ανταλλάγματα». Τζανετόπουλο αλλά και παίκτη της Λαμίας (!) ζητούν οι Αρκάδες για το deal. Παρακολουθεί την υπόθεση ο ΠΑΟΚ

Τον Δεκέμβρη τον «έκλεισε» ο Ολυμπιακός. Μαζί με τον Ιγκόρ Σίλβα, πήρε και τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη o ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές της σεζόν (28 συμ, 2 γκολ) για τον Αστέρα. Οι Ερυθρόλευκοι όμως έπαψαν να ασχολούνται με τον 22άχρονο κεντρικό αμυντικό και κάπως έτσι στην Αρκαδία προέκυψε μάχη Δικεφάλων για χάρη του.

Ποιος έχει τον πρώτο λόγο; Η ΑΕΚ η οποία όπως φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά την διαπραγμάτευση. Κατά μια πηγή μάλιστα τα έχει βρει στα «λεφτά» με τους διοικούντες του Αστέρα Τρίπολης, έστω και αν ακόμη είναι μακριά από μια ενδεχόμενη συμφωνία. Γιατί; Διότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να ικανοποιείται από τις 400.000 ευρώ που βάζει η Ένωση στο τραπέζι, ζητά όμως και δύο ποδοσφαιριστές ώστε να επιτρέψει στον Πασαλίδη να φορέσει τα χρώματα της πρωταθλήτριας. Συγκεκριμένα ζητά ως αντάλλαγμα τον Άνταμ Τζανετόπουλο (7 συμ) που φέτος έμεινε στη σκιά των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλου σε ότι αφορά στις επιλογές της ΑΕΚ για την καρδιά της άμυνας. Μόλις χθες έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα ο αριστεροπόδαρος στόπερ που προ διετίας θεωρούνταν ένας από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες φτάνοντας μάλιστα ως την εθνική ομάδα.

Δεν είναι όμως το μοναδικό έμψυχο αντάλλαγμα ο Τζανετόπουλος. Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών ζητά από την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ και τον Σταύρο Βασιλαντονόπουλο ο οποίος ανήκει στους πρωταθλητές αλλά φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός με τη νεοφώτιστη Λαμία. Ο 26άχρονος μπακ έκανε πολύ γεμάτη σεζόν (33συμ, 2 γκολ, 1 ασ) και ο Αστέρας επί της ουσίας αναζητά από τον Γενάρη την επόμενη λύση του για το δεξί άκρο της άμυνας. Από τότε που ο Ιγκόρ Σίλβα μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει λοιπόν διαπραγμάτευση. Υπάρχει όμως και απόσταση ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕΚ. Και αυτή την απόσταση θέλει να την εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ που με τη σειρά του έστω ανεπίσημα, έχει εμπλακεί στην υπόθεση. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει καταθέσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Το ενδιαφέρον του έχει εκφράσει, και το μόνο σίγουρο είναι πως και αρκετούς ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους να προσφέρει ως έμψυχα ανταλλάγματα αλλά και μεγάλη οικονομική άνεση για να καλύψει τις απαιτήσεις του Αστέρα. Ντέρμπι λοιπόν. Ντέρμπι και… θα δούμε προσεχώς τον νικητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ