Άρης: Πάει να κάνει το «μπαμ» με Μπάσιτς

Άρης: Πάει να κάνει το «μπαμ» με Μπάσιτς

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης, με την απόκτηση του 27χρονου Κροάτη μέσου της Λάτσιο, με την περίπτωση του, όμως, να είναι δύσκολη.

O Τόμα Μπάσιτς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Η περίπτωση του 27χρονου διεθνή μέσου της Λάτσιο, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι.

Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που έχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 21 συμμετοχές με την ομάδα του στη Σέριε Α, ενώ η Λάτσιο δαπάνησε το καλοκαίρι του 2021 εφτά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη γαλλική Μπορντό και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με τον διαιτητή του ντέρμπι: Η αναχώρηση του Μπριχ και η υποχρέωση του Μπένετ

Ο υψηλόσωμος (1.91 μ.) Κροάτης χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ τον Αύγουστο του 2018 η Μπορντό τον απέκτησε, καταβάλλοντας το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του, ενώ έχει δυο συμμετοχές και με την ομάδα αντρών της Κροατίας. Ο Παλίκουτσα είναι αυτός που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να φέρει τον συμπατριώτη του στη Θεσσαλονίκη, με το έργο, του, βέβαια, μόνο εύκολο να μην είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ