ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: Ματσάρα στην Κρήτη με χαμένους τους Νικαιώτες

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: Ματσάρα στην Κρήτη με χαμένους τους Νικαιώτες

Σε ένα τρομερό παιχνίδι ο Ιωνικός πάλεψε κόντρα στον ΟΦΗ, όμως οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2, με αποτέλεσμα οι Νικαιώτες να είναι σε δύσκολη θέση.

Ο Ιωνικός πήγε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Superleague, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 2-2, και τους Νικαιώτες να παραμένουν σε δύσκολη όσον αφορά την παραμονή, μία… στροφή πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές και κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, που θα τους έβγαζε από την επικίνδυνη ζώνη, όμως οι γηπεδούχοι δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν. Έτσι το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου ετοιμάζεται για… πόλεμο κόντρα στη Λαμία όπου θέλει μόνο νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος, βρίσκοντας νωρίς δύο καλές στιγμές για να απειλήσει τον Ιωνικό, με τη μία μάλιστα να καταλήγει και στο δοκάρι ύστερα από καλή εκτέλεση του Μπάκιτς! Παρόλα αυτά, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, οι Νικαιώτες βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο 13ο λεπτό με δράστη τον Μασάς, ο οποίος έγραψε το 1-0.

Οι Κρητικοί συνέχιζαν να πιέζουν για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, κάτι που εν τέλει κατάφεραν με τη συμπλήρωση 45′. Ο Μπάκιτς σε ακόμη μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Χουτεσιώτη και έκανε το 1-1. Σκορ που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη, μετά από υπόδειξη του VAR. Ο Ιωνικός δεν άργησε έτσι να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Μασάς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1 στο 65′. Οι Κρητικοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, και έτσι ο Ντίκο στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Μασάς, Βαλεριάνος, Μάντζης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ