Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Αγκιμπού και Κλωναρίδη

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Αγκιμπού και Κλωναρίδη

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εκείνον, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό, που παρά την ήττα του έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία, και αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο για φέτος το Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά έκανε τη δουλειά του κόντρα στον Παναιτωλικό. Μετά από δύο σερί ήττες οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ και αποχαιρέτησαν με ιδανικό τρόπο το Περιστέρι για φέτος. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου ευνοήθηκε από τα άλλα αποτελέσματα αφού παρά την ήττα της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για το γκολ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ατρόμητος άνοιξε τελικά το σκορ όταν ο Κεσχρίντα εστρωσε στον Κλωναρίδη, εκείνος σούταρε, ο Μαλής δεν έδιωξε καλά και ο Καμαρά σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παναιτωλικός βρήκε δίχτυα με τον Μλάντεν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Χουχούμη στο ξεκίνημα της φάσης.

Διαβάστε επίσης: Sold out σε εννέα λεπτά το Ολυμπιακός-Φενέρ μαζί με ιστορικό ρεκόρ

Μοιρασμένο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Αγρινίου να φτάνει μία ανάσα από το 1-1 όταν ο Καρέλης σημάδεψε το δοκάρι στο 80′. Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, έγινε το 2-0 στο 85′, με τον Κλωναρίδη να εκτελεί τον Ανέστη σε αντεπίθεση.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεχσρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαϊας, Οικονομίδης(79’ Έρλινγκμαρκ), Καμαρά(86’ Φριτζόνσον), Γκονσάλες, Ρομπάιγ(67’ Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κοτσόπουλος(87’ Τσαβίδας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης(36’ Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης(61’ Κολοβός), Μπουζούκης(46’ Ντίας), Χουάνπι, Μόρσεϊ(73’ Καρέλης), Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ