Χωρίς Σεμπά στην Κρήτη ο Ιωνικός

Χωρίς Σεμπά στην Κρήτη ο Ιωνικός

Χωρίς τον Βραζιλιάνο αλλά με τους Φαντιγκά, Σάκιτς και Μάσα θα κατέβει στην Κρήτη ο Ιωνικός για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Ιωνικός μάχεται για τη σωτηρία του και έχει δύσκολο έργο κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, αύριο για τα Play-Out της Super League (20:00). Η ομάδα της Νίκαιας λοιπόν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς και έβγαλε αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Και η ρέντα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται: Παρά τις απώλειες στη Λεωφόρο παραμένει πρώτος (vids)

Εκτός αυτής θα είναι ο Βραζιλιάνος Σεμπά ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντός αποστολής για τον Μιχάλη Γρηγορίου συμπεριελήφθησαν οι, Σάκιτς και Μάσας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: Αλέν, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, σιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Μπουενά, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Γούλερι, Μάνος, Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νικαιώτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, την ώρα που η Λαμία έχει 27. Μετά τον ΟΦΗ ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία και εκ των πραγμάτων έχει πολύ δύσκολο έργο για τη σωτηρία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ