ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1: «Έριξε» τον Λεβαδειακό και ετοιμάζεται για… πόλεμο η Λαμία

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1: «Έριξε» τον Λεβαδειακό και ετοιμάζεται για… πόλεμο η Λαμία

Η Λαμία που έχασε πέναλτι στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93' με γκολ του Τόσιτς (1-1) και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη της παραμονής κόντρα στον Ιωνικό την τελευταία αγωνιστική των playouts. Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός.

Λαμία και Λεβαδειακός κοντραρίστηκαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, σε μια κλασική μάχη αποφυγής του υποβιβασμού στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs, σε ένα ματς αίμα και άμμος που αν ο Λεβαδειακός έχανε, θα υποβιβάζονταν.

Οι Λαμιώτες μπροστά στο κοινό τους που δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα ξεκίνησαν καλά το ματς και έψαξαν διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί για την άμυνα του Λεβαδειακού.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των playout της Superleague: Έπεσε ο Λεβαδειακός – «Τελικός» παραμονής ανάμεσα στον Ιωνικό και την Λαμία (pic)

Ο Νούνιες είχε την πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης όταν έκλεψε από τον Τσάπρα, συνδυάστηκε με τον Μαρτίνες και βρέθηκε τετ α τετ προ του Γκρόφ, που τον νίκησε με καλή τοποθέτηση κάνοντας μια καίρια απόκρουση που του έδωσε ψυχολογία.

Αυτό φάνηκε στο 40′ όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι με τον Μεδίνα που… χόρεψε τον Παζ με τον τελευταίο να τον ρίχνει στο έδαφος. Ο Νούνιες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ήταν πολύ κακή στο κέντρο της εστίας με τον Γκροφ να τον «ψαρεύει» και να κρατάει το μηδέν για τους Βοιωτούς.

Σαν να μην έφτανε αυτό τα πράγματα στο «Αθανάσιος Διάκος» έγιναν ακόμα χειρότερα. Στο 45′ σε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Τζανδάρη στον Γιαννιώτα ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε πέναλτι και ο Νίκας με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό που είδε τις ελπίδες του για παραμονή να αναζωπυρώνονται.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι πιο δυναμικά και άγγιξαν το γκολ αλλά και πάλι ο εξαιρετικός Γκροφ νίκησε τον Μαρτίνες στο 55′ κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι Βοιωτοί απάντησαν στην ευκαιρία και λίγο έλλειψε να κλειδώσουν τη νίκη, αλλά η προσπάθεια του Σακό στο 76′ βρήκε το δοκάρι του Κοσέλεφ. Στο τελευταίο διάστημα το ματς έγινε σκληρό με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βγουν μπροστά και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται με κάθε κόστος.

Τελικά οι προσπάθειες των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου, έπιασαν τόπο έστω και στο 93′, με τον Τσούκαλο να γυρίζει την μπάλα προς τα έξω και τον Τόσιτς να πιάνει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και την μπάλα μετά από κόντρα και σε πόδια αμυνόμενου να καταλήγει βασανιστικά στα δίχτυα του Γκροφ.

Αυτή η φάση ήταν και η… ταφόπλακα για την χρονιά του Λεβαδειακού καθώς η ισοπαλία σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Από την άλλη η Λαμία στην τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Νίκαια όπου κόντρα στον Ιωνικό θα παίξει όλη τη χρονιά, με ενδεχόμενη νίκη ή ισοπαλία να της φτάνει για να παραμείνει στην Superleague.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης (Τσούκαλος 62′), Νούνιες (Τσιλούλης 55′), Μαρτίνεθ (Τόσιτς 69′), Μεδίνα (Μανούσος 69′), Στάνκο, Σλίβκα

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Πας, Χάμοντ, Μεχία (Συμελίδης 90+2′), Νίκας, Βρακάς, Γιαννιώτας (Ντεντάκης 90+2′), Γερεμέγεφ (Σακό 46′, Μπελμόντ 82′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ