Τα δύο πέναλτι που μπορεί να κρίνουν μία κατηγορία: Ο Μεδίνα το έχασε, ο Νίκας το έβαλε και 1-0 ο Λεβαδειακός στη Λαμία (vids)

Τα δύο πέναλτι που μπορεί να κρίνουν μία κατηγορία: Ο Μεδίνα το έχασε, ο Νίκας το έβαλε και 1-0 ο Λεβαδειακός στη Λαμία (vids)

Τρομερές συγκινήσεις στο ματς της Λαμίας με τον Λεβαδειακό, όπου ο Γκροφ νίκησε τον Μεδίνα σε εκτέλεση πέναλτι και λίγο αργότερα ο Νίκας ευστόχησε για το 1-0 του Λεβαδειακού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το ματς της Λαμίας με τον Λεβαδειακό ενδέχεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον των δύο ομάδων στη Super League και δύο εκτελέσεις πέναλτι είναι αυτές που διαμόρφωσαν το σκηνικό του ματς στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη, στο 42′ όταν ο Γκροφ απέκρουσε την εκτέλεση του Μεδίνα και κράτησε το μηδέν, για να στήσει η ομάδα του τρία λεπτά αργότερα την μπάλα στην άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0 με τον Νίκα στο 45′.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκουντογκάν έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στο +4 από την Άρσεναλ (2-1) – Ανάσταση για Τσέλσι και Λάμπαρντ (1-3)

Το πέναλτι του Μεδίνα:

Το πέναλτι του Νίκα:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ