Πετράκης: «Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα και ο υποβιβασμός»

Πετράκης: «Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα και ο υποβιβασμός»

Απογοητευμένος με την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία και τον μαθηματικό υποβιβασμό του Λεβαδειακού, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Η Λαμία σόκαρε τον Λεβαδειακό με το γκολ του Τόσιτς στις καθυστερήσεις του μεταξύ τους αγώνα και «καταδίκασε» τους Βοιωτούς στον υποβιβασμό τους στη Super League 2, καθώς ότι και να συμβεί την τελευταία αγωνιστική των play outs, δεν μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, ήταν εμφανώς απογοητευμένος στις δηλώσεις του και χαρακτήρισε άδικο και το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και τον υποβιβασμό, τονίζοντας ότι η προσπάθεια της ομάδας του δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Αν αποδοθεί δικαιοσύνη ο Ολυμπιακός θα περάσει! Δεν αποδίδεται όμως πάντα

Όσα είπε ο Πετράκης στην Cosmote TV:

«Είναι πολύ άδικο το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και ο υποβιβασμός μας από την μεγάλη κατηγορία. Δυστυχώς παλέψαμε και σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε αλλά και πάλι στο τέλος του παιχνιδιού ισοφαριστήκαμε από την μοναδική φάση του αντιπάλου. Θεωρώ πως η προσπάθεια και η εικόνα των ποδοσφαιριστών στα play out δεν αντικατοπτρίζει την τελική βαθμολογία και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ