Βόκολος: «Έμεινε ακόμα ένας τελικός, πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Βόκολος: «Έμεινε ακόμα ένας τελικός, πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Η Λαμία έχει έναν ακόμα... τελικό για να σφραγίσει την παραμονή της στην Superleague και ο Λεωνίδας Βόκολος δίνει το σύνθημα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος είδε τη Λαμία να αγκομαχάει κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά να καταφέρνει να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93′ με τον Τόσιτς να κάνει το 1-1 και να βγάζει εκτός μάχης τον Λεβαδειακό που υποβιβάστηκε.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει τον αρχικό στόχο που του τέθηκε όταν ανέλαβε μια κακή Λαμία μεσούσης της χρονιάς. Την παραμονή στην κατηγορία. Στο τέλος του γεμάτου συγκινήσεις ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση στην κάμερα της Cosmote TV:

Διαβάστε: Τι θα γίνει με τον διαιτητή του ντέρμπι: Η αναχώρηση του Μπριχ και η υποχρέωση του Μπένετ

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα, όπως και για τον Λεβαδειακό. Τέτοια παιχνίδια έχουν πολύ μεγάλη πίεση και άγχος. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω απόψε είναι η αλήθεια, αλλά στις λεπτομέρειες πριν το τέλος του ημιχρόνου, αντί να γίνει το 1-0, έγινε το 0-1. Αυτό μας άγχωσε και μας επηρέασε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος τα παιδιά απέδειξαν ότι το θέλουν πολύ και πόσο μεγάλη προσπάθεια κάνουν.

Είναι ένας τελικός ακόμα (το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ιωνικό). Το είχα πει ότι η παραμονή θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πάμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα και να πάρουμε αυτό που πρέπει.

Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν συγκινητικός σήμερα. Δυστυχώς δεν κάναμε την πολυπόθητη νίκη για να τελειώνουμε από σήμερα. Ήταν σημαντικός παράγοντας η παρουσία του και ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ