Εκπλήξεις στην 11άδα του Ολυμπιακού

Εκπλήξεις στην 11άδα του Ολυμπιακού

Επιμένει στο σχήμα με τρεις μέσους ο Ζοσέ Ανιγκό - Οι επιλογές του Γάλλου για το ντέρμπι με τους Πράσινους (21:00).

Αντίστροφα για το αποψινό εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00) για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League μετρούν πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζοσέ Ανιγκό θα παρατάξει τους Πειραιώτες με 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Εμβιλά, Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Μπιέλ και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης. Ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποίησε και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Η 11άδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες: Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ντόι στο match programme της αναμέτρησης, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους που τους στήριξε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. «Εμείς ως Ολυμπιακός αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εννοείται να κερδίσουμε για τον κόσμο του Ολυμπιακού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ