ΠΑΟΚ : Άλλοι για… μπάνια, άλλοι για θεραπείες

ΠΑΟΚ : Άλλοι για… μπάνια, άλλοι για θεραπείες

Ο Τζάλμα Κάμπος, ο Τιμπό Μουλέν και ο Στέλιος Μαλεζάς έμειναν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν θεραπείες ώστε να μπορέσουν να είναι σύντομα έτοιμοι να αγωνιστούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή (29/4), αλλά η ξεκούραση δεν είναι για όλους.

Αυτοί που προέρχονται από τραυματισμούς ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα, με ασκήσεις αποκατάστασης και θεραπείες.

Έτσι την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν τα πρώτα τους μπάνια και χαλαρώνουν σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μείνει πίσω στη Θεσσαλονίκη κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα τελευταία επίσημα ματς της σεζόν.

Ο Τζάλμα Κάμπος, ο Τιμπό Μουλέν και ο Στέλιος Μαλεζάς είχαν ραντεβού στο γήπεδο με τους φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟΚ προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει των αγώνων με τον Πλατανιά (5/5) και κυρίως με την ΑΕΚ (12/5) στον τελικό του Κυπέλλου.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram ο Τζάλμα Κάμπος, στην οποία φαίνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ που κάνουν ακόμη και την Πρωτομαγιά θεραπείες, προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατόν και πάλι ετοιμοπόλεμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ