Άρης: Τα δεδομένα για Πάλμα και Φαμπιάνο

Άρης: Τα δεδομένα για Πάλμα και Φαμπιάνο

Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι αύριο (12/5) και ο Τερζής θα αποφασίσει για το αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή του κυριακάτικου (14/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (14/5) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Φαμπιάνο και Πάλμα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ακολούθησε χθες (10/5) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Σε ότι αφορά τον Φαμπιάνο, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ τον ταλαιπώρησε και μια ίωση και δεν πήρε προληπτικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στην Ιταλία για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να πάρει την οριστική απόφαση αναφορικά με τη συμμετοχή των δυο παικτών στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, ενώ ειδικά σε ότι αφορά τον Φαμπιάνο, δεν πρόκειται να ρισκάρει, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακόμα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ θα δώσει, πιθανότατα, χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Σγούρος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ