Παναθηναϊκός: Περιμένει πληρωμή κι εγγυήσεις ο Βέμερ

Παναθηναϊκός: Περιμένει πληρωμή κι εγγυήσεις ο Βέμερ

Μπάχαλο στην υπόθεση του Γερμανού. «Θα πληρώσουμε την Πέμπτη», λένε στην ΠΑΕ, ενώ η πλευρά του παίκτη απαντάει: «Καμία επικοινωνία και απάντηση από το Σάββατο κι έπειτα». Το to10.gr παρουσιάσει τις οικονομικές λεπτομέρειες.

Η υπόθεση Γενς Βέμερ παραμένει ανοιχτή, άρα είναι ορατός και ο κίνδυνος υποβιβασμού. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα έλεγαν ότι «την Πέμπτη ο παίκτης θα πληρωθεί και θα τελειώσει το θέμα».

Αυτό διέρρεε από το «τριφύλλι». Πόσα χρήματα θα δοθούν στον Γερμανό δεν το ανέφεραν στην ΠΑΕ. Από την πλευρά του ο παίκτης υποστηρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία. Ή για να είμαστε ακριβείς δεν έχει ενημερωθεί ότι θα πληρωθεί την τάδε μέρα ένα συγκεκριμένο ποσό. Απλώς να θυμίσουμε ότι η προθεσμία για να πληρωθεί ο Βέμερ και να μην οριστικοποιηθεί η Τρίτη αφαίρεση, δηλαδή και ο υποβιβασμός, λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Μαϊου.

Ας δούμε, όμως, όλα τα δεδομένα. Η πλευρά του Βέμερ κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου, μία πρόταση που περιλαμβάνει. Πληρωμή 250.000 ευρώ άμεσα στον Βέμερ από τις 450.000 ευρώ που οφείλονται. 100.000 ευρώ που αναλογούν στην εφορία. Μόνο που το συγκεκριμένο ποσό το διεκδικεί με προσφυγή ο παίκτης και δεν έχει τελεσιδικήσει. Εδώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να αντιδρά, αφού δεν έχει επιδικαστεί. Αν και όσοι παίκτες έκαναν προσφυγή για την εφορία δικαιώθηκαν…

Επιπλέον, το υπόλοιπο ποσό από τις 450.000 να εξοφληθεί σε 4 δόσεις έως το τέλος του 2018. Με εγγυήσεις. Η πλευρά του Βέμερ δεν επιθυμεί προσωπικές επιταγές του Αλαφούζου. Έφτασε στο σημείο δηλαδή να μην τον εμπιστεύεται καν. Θέλει εγγυητική τράπεζας (και σε κάθε περίπτωση να μην είναι πάλι στα δικαστήρια σε 3-4 μήνες)…  Και τέλος να καταβληθούν τα οφειλόμενα και στον εκπρόσωπο του Βέμερ, τον Ναθαναήλ Λεμονάκη. Στον τελευταίο οφείλονται 12.500 ευρώ, τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν τα έδωσε και πήγε στα δικαστήρια όπου και επιδικάστηκαν. Σ’ αυτά ο μάνατζερ του παίκτη προθέτει και 7.000 ευρώ για την εφορία. Χοντρικά 20.000 ευρώ.

Αυτή ήταν η πρόταση που έγινε το Σάββατο στην ΠΑΕ και μεσολάβησε η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για την τρίτη αφαίρεση. Μέχρι αυτή τη στιγμή, λοιπόν, η πλευρά του Βέμερ δεν έχει επίσημη ενημέρωση. Ο Παναθηναϊκός διαρρέει ότι ο Αλαφούζος θα πληρώσει ή αποδέχεται τους όρους που έθεσε ο Βέμερ, όμως, τυπικά το θέμα είναι ανοιχτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ