Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Αϊτόρ

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του «τριφυλλιού» με τον Ισπανό άσο να επιστρέφει μετά από καιρό και να βγάζει μέρος της προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα των Play-Offs της Super League κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο και θέλει νίκη για να εξαντλήσει τις ελπίδες του για την υπόθεση «τίτλος». Φυσικά η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσουν να κάνουν το… καθήκον τους την Κυριακή το βράδυ στις 20:00 με τον κόσμο φυσικά στο πλευρό τους.

Διαβάστε επίσης: Τα… κατάφερε η ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου

Στα της προπόνησης, πολύ ευχάριστα νέα είχε σήμερα ο Σέρβος τεχνικός που είδε μετά από επτά μήνες τον Αϊτόρ να βγάζει μέρος του προγραμμάτος και επί της ουσίας να επιστρέφει σιγά σιγά σε μια κανονικότητα… Από εκεί και πέρα όλη την προπόνηση έβγαλαν και σήμερα οι Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού», οι διαθέσιμοι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη με προπόνηση στο Κορωπί, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατόπιν να ανακοινώνει την τελευταία «πράσινη» αποστολή για τη φετινή σεζόν κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ