Μανόλο Χιμένεθ: «Στους ομίλους με την ΑΕΚ»

Μανόλο Χιμένεθ: «Στους ομίλους με την ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε καλεσμένος στο studio της Cosmote TV για να σχολιάσει τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπάγερν. Στο περιθώριο αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ, όπου μίλησε για την προοπτική της διοργάνωσης.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξη που παραχώρησε χαρακτηρίζοντας «οικογένεια» την Ένωση. Ενώ παράλληλα σχολίασε την προοπτική να καθοδηγήσει τους Κιτρινόμαυρους στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να προστεθεί και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που το θέλουν και οι προπονητές και οι παίκτες», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους πιθανούς αντιπάλους: «Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολο. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτεροι από κάθε πρωτάθλημα. Δεν έχω μελετήσει τους αντιπάλους, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για μεγαλώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε ότι και στην Ελλάδα παίζεται και καθαρό ποδόσφαιρο».

Τέλος για την παραμονή του στην ΑΕΚ, σχολίασε: «Έχω καιρό που μιλάω με τον πρόεδρο. Νιώθω την ΑΕΚ σαν την οικογένειά μου. Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, έχουμε και τον τελικό κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικός. Έχω πει στους παίκτες μου να αφήσουν στην άκρη προσωπικά θέματα, να μη τους επηρεάζουν και να είναι συγκεντρωμένοι. Θα ήταν πολύ εγωιστικό να σκέφτομαι εγώ ένα δικό μου θέμα πριν τελειώσει η χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ