Στάικος: «Η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα μας δικαίωσε»

Στάικος: «Η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα μας δικαίωσε»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Λαμία 2-2: Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

Αρχικά είπε: «Συνεχίσαμε το θετικό σερί το οποίο μας έφερε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Αν και δυσκολευτήκαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος πήραμε μια θέση που πιστεύω μας άξιζε. Σήμερα δεν είχε το παιχνίδι σκοπιμότητες θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που όλη την χρονιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και γι’ αυτό οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι υπερήφανοι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κύριος Πετράκης είναι πρότυπο για όλους εμάς για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας προπονητής στο γήπεδο. Για την επόμενη χρονιά δεν μπορώ να απαντήσω σήμερα αλλά η θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές».

Τέλος είπε: «Ο Κόντε διακρίνεται πάντα για την έφεση του στο σκοράρισμα καθώς είναι γεννημένος γκολτζής. Σήμερα έδειξε ότι με το μεγάλο πείσμα που διαθέτει ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο στους δύο τραυματισμούς που είχε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ