Σαμασέκου: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να συνεχίσω»

Σαμασέκου: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να συνεχίσω»

Ο Αφρικανός μέσος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, μετά τη νίκη των Πειραιωτών στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0.

Ο Αφρικανός μέσος, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο του Βορρά, τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θα ήθελε να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμασέκου είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την Χοφενχάιμ, με τη συμφωνία των δύο συλλόγων να ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαμασέκου:

«Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, γιατί είμαι επαγγελματίας και όποτε καλούμαι πρέπει να είμαι εκεί. Δεν κοιτάμε το παρελθόν και δεν πρέπει να παραπονιόμαστε. Κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό το σύστημα μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να βγαίνουμε πιο εύκολα στην επίθεση. Όταν έχω την ευκαιρία τότε μπαίνω στην περιοχή».

Για το μέλλον του: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θα ήθελα να συνεχίσω εδώ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Με τον Ανιγκό είχα εξαιρετική συνεργασία και πάντα με ενέπνεε να δουλεύω πολύ. Θα δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να συνεχίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ