ΑΕΛ : «Κανένα θέμα με Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς, ζήτησε να αποχωρήσει ο Κρίζμαν»

ΑΕΛ : «Κανένα θέμα με Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς, ζήτησε να αποχωρήσει ο Κρίζμαν»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διέψευσε πως οι Γιοβάνοβιτς και Λεοζίνιο επρόκειτο να αποχωρήσουν από τη Θεσσαλική πόλη, βάζοντας τέλος στα σενάρια. 

Δυο διαψεύσεις και μια… είδηση έβγαλε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Όπως φαίνεται, τα σενάρια αποχώρησης των Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς δεν ευσταθούν. Αντίθετα, αυτός που θέλει να αποχωρήσει είναι ο Κρίζμαν.

Όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΑΕΛ οι Αλέξης Κούγιας και Σωτήρης Αντωνίου έχουν την καλύτερη άποψη για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγουν από την ομάδα.

Από την άλλη, ο Κρίζμαν έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει, όμως η διοίκηση κάνει προσπάθειες να τον μεταπείσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βυσσινί 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα, ειδικά αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας εμβελείας, περί δήθεν αποδεσμεύσεως κάποιων παικτών της.

Σήμερα αναφέρεται σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι αποχωρούν ο Λεοζίνιο και ο Γιοβάνοβιτς.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ειδικά για τους Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς οι κ.κ. Κούγιας και Αντωνίου έχουν την καλύτερη γνώμη.

Είναι από τους βασικούς άξονες που η ΑΕΛ θα βασιστεί την επόμενη σεζόν για να κάνει βαθμολογικό άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τραυματισμούς, ο Λεοζίνιο από εγκληματικό χτύπημα από τον Μπέριο στην προετοιμασία και ο Γιοβάνοβιτς από κάταγμα στον αστράγαλο, αλλά και οι δύο θεωρούνται ποδοσφαιρικά απαραίτητοι και είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που είχε ζητήσει τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και τώρα, να αποχωρήσει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, είναι ο Σάντι Κρίζμαν, αλλά προσπαθούμε όλοι να τον μεταπείσουμε, γιατί τον θεωρούμε κι αυτόν απαραίτητο κι ελπίζουμε να τον πείσουμε, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ