Τι είπε για το μέλλον του ο Πινέδα…

Τι είπε για το μέλλον του ο Πινέδα…

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του, την ΑΕΚ και το Champions League.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί σημείο αναφοράς για την εφετινή ΑΕΚ. Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και με τη σεζόν να φτάνει προς το τέλος, η αγωνία στον «κιτρινόμαυρο» πλανήτη κορυφώνεται. Θα παραμείνει στην Ενωση ή θα αποχωρήσει ο Μεξικανός άσος;

Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως το θέμα θα ρυθμιστεί αποκλειστικά από τις ομάδες. Δηλαδή την ΑΕΚ και τη Θέλτα. Ωστόσο, έξεφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Champions League. Κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω του Δικεφάλου και την προσπάθεια που θα κάνει από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

«Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνουμε τις συζητήσεις στις ομάδες», ανέφερε ο Πινέδα σε εκπομπή του FOX Sports Radio.

«Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό το στάδιο. Εχω μιλήσει 1000 φορές με τον Ματίας και το έχουμε πει, κατακτήσαμε το νταμπλ στην Τσίβας, θα ήταν ωραίο να το κάνουμε κι εδώ. Το να αγωνιστώ στο Champions League θα είναι το πιο ωραίο πράγμα», τόνισε ο Μεξικανός άσος.

Θυμίζουμε, πως ο δανεισμός του Πινέδα στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποιες από τις απαιτήσεις της Θέλτα (12 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει). Για να παραμείνει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ο Μεξικανός άσος, θα πρέπει οι άνθρωποι της Ενωσης να βρουν νέα φόρμουλα συνεργασίας με την ομάδα του Βίγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ