ΠΑΟΚ: Μάχη Ισραηλινών για τον Σάμπο!

ΠΑΟΚ: Μάχη Ισραηλινών για τον Σάμπο!

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει δύο χρόνια δανεικό τον Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή, την ώρα που η Χαποέλ Μπερ Σεβά ήταν διατεθειμένη να δώσει 350.000 ευρώ για τον Σλοβάκο.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Έρικ Σάμπο το καλοκαίρι του 2015, μετά από τους αγώνες με την Σπαρτάκ Τρναβά (όπου ήταν αρχηγός) για τα προκριματικά του Europa League. Ο Σλοβάκος χαφ, είχε μια μέτρια πρώτη σεζόν στον Δικέφαλο (2015-16) και από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βλάνταν Ίβιτς την ομάδα, τέθηκε εκτός πλάνων.

Το καλοκαίρι του 2016 πήγε δανεικός στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και φέτος στη δεύτερη σεζόν του στο Ισραήλ πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά. Πέρυσι σε 35 ματς είχε 4 γκολ και 3 ασίστ, αλλά φέτος σε 35 αγώνες έχει 7 γκολ και 6 ασίστ με καλύτερες εμφανίσεις.

Συνολικά σε δύο χρόνια σε 70 επίσημα ματς με την ομάδα της Ιερουσαλήμ έχει 11 γκολ και 9 ασίστ, οπότε έγινε περιζήτητος στο Ισραήλ.

Από τη μια η Μπεϊτάρ θέλει να τον κρατήσει και να τον αποκτήσει πλέον με μεταγραφή, αλλά από την άλλη υπάρχει και η πρωταθλήτρια της χώρας, η Χαποέλ Μπερ Σεβά, η οποία ενδιαφέρεται για τη μεταγραφή του.

Μάλιστα ισραηλίτικα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Χαποέλ Μπερ Σεβά προσέφερε στον ΠΑΟΚ 350.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Σλοβάκο, αλλά η Μπεϊτάρ δείχνει αποφασισμένη να κάνει τον Σάμπο δικό της.

Στο συμβόλαιο δανεισμού του Σλοβάκου στην Μπεϊτάρ, υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 250.000 ευρώ και η ομάδα από την Ιερουσαλήμ δείχνει διατεθειμένη να την πληρώσει για να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη και να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Έλι Οχανά, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τη μεταγραφή και σύντομα αναμένονται τα νέα από τις επαφές του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ