Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Πινέδα: Οι προτάσεις στη Θέλτα και οι πιθανότητες παραμονής

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Πινέδα: Οι προτάσεις στη Θέλτα και οι πιθανότητες παραμονής

Ο Ορμπελίν Πινέδα και η προσπάθεια της ΑΕΚ να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν ΄στο ρόστερ της.

Η ΑΕΚ μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει και το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει τη σεζόν με νταμπλ.

Οι κιτρινόμαυροι παράλληλα έχουν έναν μεγάλο «νταλκά» ενόψει της νέας χρονιάς και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ορμπελίν Πινέδα, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα όπου και ανήκει.

Η Ένωση, όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό θέλει να καθίσει άμεσα στο τραπέζι με την ισπανική ομάδα, για να την πείσει για την παραμονή του Πινέδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη, καθώς η ποδοσφαιρική αξία του Πινέδα έχει εκτοξευτεί, όμως ο ίδιος ο Μεξικανός δεν λέει «όχι» στην παραμονή του στην Ελλάδα, κάτι που είναι στα θετικά για την ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει στο μυαλό της να καταθέσει δύο προτάσεις για τον Πινέδα στη Θέλτα, με την πρώτη και πιο εφικτή να μιλάει για νέο δανεισμό για ακόμη έναν χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά θα πιέσει για να υπάρξει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, ενώ θα έχει και το δέλεαρ του Champions League και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα μπορέσει να εκτοξεύσει κι άλλο την αξία του παίκτη.

Η δεύτερη πρόταση που ενδέχεται να κάνει η ΑΕΚ στην ισπανική ομάδα θα είναι η αγορά μέρους των δικαιωμάτων του Μεξικανού, σε ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της Θέλτα, που πέρυσι κινούνταν στα 6 εκατ. ευρώ, τώρα έχουν αυξηθεί και η Ένωση θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό για ένα ποσοστό της τάξης του 60%.

Οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες, καθώς δεν αποκλείεται κι άλλες ομάδες να μπουν στο κόλπο, όμως δεδομένα η Ένωση και κυρίως ο Ματίας Αλμέιδα θέλει την παραμονή του τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ