Εξώδικο της ΑΕΚ κατά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας

Εξώδικο της ΑΕΚ κατά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» ξεκίνησαν τις νομικές ενέργειες εννιά προσώπων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, προκειμένου να λυθεί το θέμα του parking των απορριμματοφόρων στο άλσος.

Φουλ επίθεση παίζει η ΑΕΚ στο θέμα του parking των απορριμματοφόρων στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Ένωση έκανε αίτηση στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να κατεδαφιστεί η παράνομη εγκατάσταση στο βόρειο τμήμα του γηπέδου, προκειμένου να ξεκινήσουν και τα έργα πυροπροστασίας.

Ο Δήμος από την πλευρά του εξακολουθεί να κωλυσιεργεί και όπως σας είχαμε προαναγγείλει η ΑΕΚ θα προχωρούσε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ούτως ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και φυσικά τη δημόσια περιουσία.

ΑΕΚ και Δικέφαλος έστειλαν από κοινού εξώδικο στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδίκων Αθηνών, στη Γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας διοίκησης, στο γενικό επιθεωρητή της ειδικής υπηρεσίας επιθεωρητών Περιβάλλοντος, το γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, το διοικητή του Αστυνομικού τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τον διευθυντή δασών Αττικής και τον Προϊστάμενο πυροσβεστικής διεύθυνσης Αττικής.

Με αυτό επί της ουσίας φέρνει προ των ευθυνών τους εννιά πρόσωπα του Δήμου και αναρωτιέται «πότε επιτέλους θα κάνουν τη δουλειά τους».

Παρακάτω επισυνάπτουμε το εξώδικο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ