Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματέο Γκαρσία

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να έχει... γυαλίσει στην ΑΕΚ.

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να βρίσκεται προ των πυλών, τα πρώτα ονόματα για την ΑΕΚ έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι άνθρωποι της Ενωσης σκανάρουν την αγορά και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ενίσχυση των πρωταθλητών είναι του Ματέο Γκαρσία. 

Διαβάστε επίσης: Ο Λιβάι, οι μνηστήρες και η λογική της ΑΕΚ

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Αργεντινός μέσος αρέσει στους κιτρινόμαυρους και ο Ματίας Αλμέιδα έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του.

Στην ΑΕΚ καλοβλέπουν την περίπτωση του άσου του Άρη, καθώς βρίσκεται σε καλή ηλικία, ενώ έχει και παραστάσεις από το Champions League (με τον Ερυθρό Αστέρα). Παράλληλα, στην Ενωση εκτιμούν και το γεγονός πως ο Γκαρσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις (οκτάρι, εξτρέμ, δεκάρι).

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ματέο κατέγραψε 38 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, ενώ μέτρησε τρία γκολ και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τους «κιτρίνους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην εμφανίζεται αρνητική σε πώληση του Αργεντινού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ