«Δύσκολα θα βρει θέση στη Ζενίτ ο Μακ»

«Δύσκολα θα βρει θέση στη Ζενίτ ο Μακ»

Ρωσικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ρόμπερτ Μακ δύσκολα θα βρει θέση στη Ζενίτ την επόμενη σεζόν.

Το ρωσικό σάιτ «sport.rambler.ru» φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στους δανεικούς παίκτες που έχει δώσει η Ζενίτ σε διάφορες ομάδες. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ως δανεικός για έναν χρόνο.

Ο Σλοβάκος σε δηλώσεις του έχει τονίσει ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον Δικέφαλο (είτε με νέο δανεισμό είτε με μεταγραφή). Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» και υπάρξει σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνεννόηση με τον Λούμπος Μίχελ, καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα της Ζενίτ για την επόμενη σεζόν (σύμφωνα πάντα με το ρωσικό δημοσίευμα).

Το ρωσικό σάιτ για τον Μακ, αναφέρει: «Ο Σλοβάκος διεθνής ήρθε στην Αγία Πετρούπολη μετά από εισήγηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου (σ.σ.: είναι ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου). Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε εμμονή να μην κάνει πολύ δαπανηρές μεταγραφές, αποκτώντας παίκτες με προοπτική εξέλιξης. Με τους Βραζιλιάνους στην Σαχτάρ του βγήκε, αλλά όχι τόσο και με τον Μακ στη Ζενίτ. Δεν ήταν κακός κατά την παρουσία του στην Ζενίτ, αλλά δεν εξελίχθηκε σε σταρ της ομάδας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ είχε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Με την τωρινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ρόστερ της Ζενίτ, ο Μακ δύσκολα θα βρει θέση στην ομάδα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ