«Παίκτης της Λίβερπουλ ο Μακ Άλιστερ»

«Παίκτης της Λίβερπουλ ο Μακ Άλιστερ»

Μέσα από την πατρίδα του την Αργεντινή, αναφέρουν πως Μπράιτον και Λίβερπουλ τα βρήκαν και ο Μακ Άλιστερ θα φοράει τα κόκκινα τη νέα σεζόν.

Εδώ και αρκετούς μήνες η φημολογία πως ο Αλέξις Μακ Άλιστερ της Μπράιτον θα έκλεινε στη Λίβερπουλ ήταν συνεχώς στο προσκήνιο και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις μάλλον θα γίνει πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει το αργεντίνικο TYC Sports, η Μπράιτον τα έχει βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ και ο Μακ Άλιστερ θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ ενόψει της νέας σεζόν, έναντι 80 εκατ. ευρώ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον πάντα καλά πληροφορημένο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που αναφέρει πως απομένουν οι λεπτομέρειες για το κλείσιμο του deal.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: 301 και συνεχίζει! (pics)

Αυτή η μεταγραφή αποτελεί την πρώτη από τις αρκετές που θα ακολουθήσουν καθώς αποχαιρετούν αρκετοί μέσοι (Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν, Κεϊτά), ενώ και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποχαιρέτησε το Άνφιλντ με γκολ και δάκρυα στο τελευταίο του ματς μπροστά στο ΚΟΡ.

Ο Μακ Άλιστερ μπορεί να δώσει στη Λίβερπουλ πλεόνασμα ενέργειας στη μεσαία γραμμή και την χαμένη της… εκρηκτικότητα και επιθετικότηατ στο πρέσινγκ, με τον Αργεντινό παρά τα 24 χρόνια του να έρχεται από μια γεμάτη και πολύ καλή σεζόν στην Premier League με την Μπράιτον, ενώ ήταν και από τους πρωτεργάτες στο πλευρό του Μέσι, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ